Bouwen

Sinds de oprichting in 1880 is Jansen Terborg uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor alle voorkomende werkzaamheden in of aan uw woning of bedrijfspand. Hoewel wij nieuwbouw niet uit de weg gaan zijn wij gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouw. Voor verschillende corporaties, gemeentes, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren voeren wij het zowel het planmatig als dagelijks onderhoud uit. Daarnaast werken wij veel voor particulieren; dit kan het repareren van een slot zijn tot een complete verbouw of nieuwbouw van de woning of het bedrijfspand.

Binnen het bouwbedrijf hebben wij allround vakmensen in dienst waardoor wij alle voorkomende werkzaamheden als betonwerk, metselwerk, tegelwerk, stucadoorwerk, kitwerk, gevelonderhoud, ruwbouw timmerwerk, afbouwtimmerwerk en schilderwerk met eigen mensen kunnen uitvoeren. Ook het installatiewerk hebben wij in eigen huis met eigen monteurs voor loodgieterswerk, cv installatie, zinkwerk en electra.

Naast dat wij veel kennis en disciplines in eigen huis hebben werken wij met een aantal vaste partners samen die op hun specifieke werkterrein over meer specialistische kennis beschikken en wij samen een goed product aan onze opdrachtgever kunnen bieden. In het verleden heeft Jansen Terborg ervoor gekozen om te investeren in kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten. Helder communiceren, open en transparant te werk gaan en het nakomen van afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan. De vele vaste opdrachtgevers die telkens weer bij ons terugkomen getuigen van een goede aanpak.

 

Kwaliteit en klanttevredenheid 

Voor elk specifiek onderdeel in het bouw- en beheerproces van uw woning of bedrijfspand hebben wij gezocht naar de best mogelijke kwaliteit. Dit kan betekenen dat wij op voorhand wellicht wat duurder lijken dan een concurrent maar zal wanneer gekeken wordt naar de totale kosten gedurende de levensduur van uw pand (of onderdeel daarvan) dit ruimschoots wegvallen tegen de extra geleverde prestatie. Daarnaast streven wij ernaar om elk werk af te sluiten met een tevreden opdrachtgever. Doordat wij veelal met eigen mensen werken, die onze visie in het werk uitdragen, kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaard waarmaken. Bij veel van onze opdrachten komt een minimaal aantal medewerkers op het werk omdat zij allen allround zijn en veel van de werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Hierdoor heeft u tijdens de uitvoering elke dag met dezelfde mensen te maken en hoeft u niet telkens opnieuw zaken uit te leggen.

 

 

"{!!Quotes.Title!!}"

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN