Keukens

Onder de naam Jansen Bouman Keukens hebben wij in de afgelopen 30 jaar in Achterhoek, en dan met name de regio Doetinchem, een goede naam opgebouwd. Reden om bij het samenvoegen van de verschillende bedrijven binnen Jansen Terborg de naam Jansen Bouman te handhaven.

Wij bieden een divers assortiment aan keukens, werkbladen, apparaten van verscheidende merken.  

                                 

Samen met u maken wij een gedegen keukenontwerp waarin uw wensen voorop staan. We kijken hierbij niet alleen naar uw wensen maar ook naar uw budget, op deze manier is het mogelijk om voor ieders budget een droomkeuken te realiseren.

Door onze jaren lange ervaring weten wij als geen ander dat een nieuwe keuken meerdere aspecten met zich meebrengt, zo moet vaak het leidingwerk evenals de electra worden aangepast. Misschien wilt u de ruimte verder uitbouwen of wilt u intern verbouwen, wij kunnen dit gehele traject voor u verzogen. U heeft in dit geval maar één aanspreekpunt, dit zorgt voor overzicht en duidelijkheid!

Natuurlijk is het altijd mogelijk om buiten ons om de overige werkzaamheden zelf te regelen.

Wellicht bent u nog tevreden over uw keuken en wilt u alleen de bestaande apparatuur vervangen of wilt u de keuken een nieuwe uitsraling geven door de fronten of het werkblad te vervangen, ook dit is geen probleem bij Jansen Bouman Keukenstudio.

Graag nodigen wij u uit in onze schowroom voor een kennismakingsgesprek waarbij wij u wensen in kaart brengen.

"{!!Quotes.Title!!}"

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN