Jansen Terborg

Sinds 2008 zijn wij, Willem Bogaard en Rob Schoonenberg, eigenaar van Jansen Terborg Aannemingsbedrijf BV. In de loop van de jaren hebben wij meerdere bedrijven gestart en overgenomen om zo een totaal pakket aan de klant te kunnen bieden. Tot en met 2014 hebben deze nieuwe en bestaande bedrijven allen onder hun eigen naam geopereerd en de klanten naar tevredenheid bediend. Er werd door de bedrijven onderling uiteraard goed samengewerkt zodat het voor de klant voorkwam als deed hij zaken met één partij. Om nu naar buiten toe beter uit te dragen dat we met alle bedrijven samen maar één doel hebben, namelijk een tevreden klant, is besloten de naam van de bedrijven samen te voegen onder Jansen Terborg.

 

Passie

Onze gedrevenheid om aan elk werk een tevreden opdrachtgever over te houden die bij een volgende klus weer voor Jansen Terborg kiest, heeft ons gebracht waar we nu staan. Toen we in 2008 Jansen Terborg overnamen hadden we 6 mensen in dienst en nu zijn dat er bijna 50. Onze ideeën hoe met een klant en kwaliteit om te gaan werpen dus zijn vruchten af! Wij hebben er voor gekozen om absolute top kwaliteit te leveren en investeren dus veel tijd in het zoeken naar de juiste materialen en verwerkingsmethode maar vooral ook in communicatie en klantbenadering. Dat ziet u als klant niet alleen terug in het eindresultaat van uw verbouw maar ervaart u tijdens het gehele proces van offerte tot nazorg en onderhoud.


Divisies

Binnen Jansen Terborg zijn er verschillende divisies te weten Bouwen, Installeren, Keukens en Badkamers. U kunt er voor kiezen bij een verbouw van (een deel van) uw woning alles aan Jansen Terborg uit te besteden. Daarnaast kunnen we ook met u samenwerken waarbij u bepaalde werkzaamheden zelf uitvoert. Tenslotte kan het ook zo zijn dat u een deel van de werkzaamheden aan Jansen Terborg uitbesteed en een ander deel aan een ander bedrijf waar u zelf al langer klant bent; ook daar kunnen wij mee samenwerken. Ondanks de verschillende divisies hebben ook wij niet alle expertise in huis en hebben wij een aantal partner bedrijven waarmee we samenwerken. Doordat we met veel van deze partijen een één op één relatie hebben zijn de medewerkers onderling op elkaar ingespeeld om goed samen te werken. U als opdrachtgever heeft het gevoel met één partij zaken te doen en beschikt toch over de beste kennis voor het betreffende onderdeel.

"{!!Quotes.Title!!}"

PROJECTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN